30/9/17

SETMANA INTENSA. L'1-O VOTAREM



Encara que en tingueu, millor fer servir les paperetes de votació del col·legi electoral, porteu un bolígraf per posar la X on correspongui i després poseu-la en el sobre reglamentari que hi haurà a la vostra disposició.

Estigueu atents a la xarxa. Assegureu-vos que les informacions rebudes són fiables.
Passeu tanta estona com pugueu al pati de l'escola, reservant energies per l'endemà.
Estigueu preparades per fer resistència passiva noviolenta.
Si la xarxa cau o tallen l'electricitat, tothom al pati de l'escola.


Aquesta setmana els fets han desbordat, com era previsible. 
A Arbúcies cada dia a les 22 es fa una cassolada popular fruit d'iniciatives populars a les quals l'ANC se suma.
Dimarts 26  va haver-hi una nova reunió de la TFPS i es va organitzar la setmana i la nova penjada dels cartells malmesos per la pluja.
En aquesta reunió es va obrir un grup de Whatss Upp, que s'ha hagut de doblar, i en tres dies  ha superat les 300 persones 
Dimecres 27 va haver-hi una reunió a Riudellots amb unes 300 persones (coordinadors locals i representas d'entitats i partits) de les comarques de La Selva i el Gironès.
Dijous 28 representants de la TFPS es van reunir amb l'Alcalde. Degut a l'empenta del moviment d'Escoles obertes vam reunir-nos també amb la junta de l'AMPA del Dr. Carulla.
Divendres 30 la pressió a les xarxes i al carrer,  seguint la dinàmica generada a Catalunya, fa que a les 5 de la tarda es constitueixi  una Assemblea popular amb participació de mig centenar de persones que decideix ocupar el pati de l'escola fins el dia 1-O. La Taula hi participa.
Per altra banda hi ha una nova reunió de la TFPS. A les 8 hi ha l'acte programat al Casino per informar a la nova ciutadania. 
A les 10 una nova Assemblea popular 1-O al pati de l'escola. Allà es projecten les accions per dissabte i es donen indicacions de com actuar amb criteris de Resistència passiva noviolenta, manenint a calma pacíficament. 
Al pati de l'escola hi ha tendes de campanya muntades. Aquesta nit han dormit una vintena de persones.
Mentre l'administració local fa la seva feina preparant els locals per a que ens els col·legis hi hagi la màxima normalitat possible i que si no es pot sigui perquè l'Estat ho impedeix. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada