15/8/14

FAREM LA REVOLUCIÓ I LA TORNAREM A FER. 11s2014 V de VOLEM i V de VOTAR


ACTES D'ARBÚCIES
VIGÍLIA DIADA: 10 DE SETEMBRE
21:30 Marxa d'atxes.
22: Manifest i Concert:
FAREM LA REVOLUCIÓ I LA TORNAREM A FER, WEB DE LÍDIA PUJOL (CLICA AQUÍ)


DIADA 11 SETEMBRE
11h CONCENTRACIÓ A LA PLAÇA DE LA VILA
11:30 ACTE INSTITUCIONAL
I DESPRÉS A FER LA V

NOVETAT. A partir del dia 15 d'agost també pots inscriure't a la V per telèfon:
902 81 19 14


PER FER-TE VOLUNTARI/A DE CARES AL 9N, CLICA AQUÍ 
PER FER UN DONATIU i MÉS INFO CLICA AQUÍ

I MÉS I MÉS, CLICA AQUÍ

1 comentari:

  1. Benvolguts/des
    la pregunta més freqüent que ens feu els que veniu amb els autocars d'Arbúcies per la independència és el del COLOR DE LES SAMARRETES. Com tot, nosaltres seguim la proposta general adaptant-ho a la nostra realitat.

    La proposta general és que CASDASCÚ TRIA EL COLOR QUE VOL i nosaltres ho mantenim. Aleshores sorgeixen dubtes. Però m'han dit que... Aquell que ho va fer per internet va haver de...

    Bé. A cada tram fan falta colors vermells i colors grocs. Ens agrada que la gent compri samarretes noves, però no volem obligar a ningú i n'hi ha que volen fer servir la de l'any passat. Pensem que pot haver-hi un mombre similar de samarretes de cada color amb predomini de les grogues perquè hi ha qui vol fer servir la de l'any passat. Els 230 d'autocars d'Arbúcies, en el tram 20, ens barrejarem amb els centeners de tota la comarca de la Selva. Ja ens repartirem els carrils allà.

    L'organització central de la via està informada. Ens consta que saltres municipis d'altres regions també fan aquest plantejament.

    La plaça d'autocar és una cosa i la inscripció un altra. Nosaltres ho hem ajuntat. Però si algú que ve amb els nostres autocars vol fer la inscripció per internet pot fer-ho, però ens ho ha de comunicar per descomptar-lo (i pot venir igualment en autocar, és clar).

    També us volem explicar el tema de la samarretes. Com que nosaltres no hi teníem el control (com les comarcals que vam vendre l'any passat) ni cap informació segura, vam decidir no vendre'n i adreçar-vos a internet i botigues que en van vendre l'any passat d'oficials. Resulta que a mitjans d'agost ens van dir que podíem fer compres amb un límit del dia 20, i ho vam fer a compte de l'assignació de la part de quotes dels associats. Vam decidir distribuir samarretes (el nombre està en relació al fons disponible) però sense fer comandes, al comptat.

    Avui mateix ens han preguntat si sabíem de botigues interessades per vendre'n (ja veieu, ho vam encertar, fomentem l'autocompetència, en bé de la finalitat). Els hem adreçat a l'Exmar i al Papibou que són els que van col·laborar l'any passat.

    L'organització és complexa i necessita de moltes coordinacions (i calers)i a vegades uns fets van més ràpids que algunes comunicacions.
    Per quaqlsevol dubte, adreceu-vos a aquest correu. Gràcies. AxI

    ResponElimina