18/2/18

QUATRE MESOS D'INJUSTÍCIA



Arbúcies, ha donat suport a la convocatòria ANC-Òmnium fent costat a Barcelona juntament amb altres municipis catalans. A les 7 del vespre es feia la concentració, la segona d'aquesta setmana. I continuarem mentre hi hagi presos polítics, exiliats, encausats i perseguits per la lluita per la llibertat i la República. També en defensa de la llengua catalana i contra l'increment dels atacs del gobierno i els contraris a la immersió lingüístic

ENLLAÇ A LA NOTÍCIA DE L'ANC



RETIRADA D'UNA ESTELADA GEGANT
L'estelada gegant del carrer Camprodon que penjava des d'abans de l'estiu ja no hi és. Era una iniciativa d'uns veïns que van demanar permís als llogaters per penjar-la de balcó a balcó. Com tantes altres iniciatives populars que si bé no tenen un protagonisme de l'Assemblea, si compten amb el  seu suport i simpatia. 
La demanda d'un dels propietaris dels pisos ha fet que els mateixos que la van posar  la retiressin. Però la lluita continua.

Per altra banda, l'ANC i Òmnium tenen pancartes penjades en diferents indrets dels carrers d'Arbúcies i agraeixen les facilitats donades pels veïns. Quan es van penjar pensàvem que seria per poc temps. La durada i les complicacions  de lluita no han de fer que ens enfrontem entre nosaltres, és el que voldria l'adversari. Però hem de seguir endavant. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada