19/1/18

COMUNICAT DEL SN DE L'ASSEMBLEA ALS ASSOCIATS, COL·LABORADORS I SIMPATITZANTS

El Secretariat Nacional (SN) de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) fa públic el següent comunicat. La Territorial d'Arbúcies el difon a la població local.

EL PAÍS SERÀ SEMPRE NOSTRE.




S'ha constituït el Parlament, i la majoria republicana ha escollit el diputat Roger Torrent
per presidir-lo. Significativament, el president de la Mesa d'Edat, Ernest Maragall, que ordenava i dirigia la sessió constitutiva, ha admès la delegació de vot dels tres diputats a la presó, Oriol Junqueras, Joaquim Forn i Jordi Sànchez, d'acord amb el Reglament i aplicant el principi democràtic fonamental de dret a la participació política dels diputats electes --tot un precedent!
Als partits del 155 els costa assumir la derrota del 21 de desembre, com els costa assumir l'1 i el 27 d'octubre. Sentim els seus brams hipòcrites i els dels seus mitjans de comunicació. Ja podem imaginar que els quinze dies que vindran, fins a la restitució del nostre Govern legítim, bramaran encara més.
Bramen. Paciència i respecte pels milers de ciutadans que representen, els nostres germans en la República. Bramen?? Doncs nosaltres estem indignats per la impunitat amb què els seus tribunals i policia actuen contra els nostres representants, vulnerant totes les garanties democràtiques, aplicant-nos el seu dret penal com si fóssim un violent enemic.
Ara tocarà decidir amb intel·ligència des del Parlament i aviat des del Govern i perseverar pacíficament, com a ciutadania organitzada, en la nostra resistència, fermesa i tenacitat per la República Catalana. Els poders de l’Estat espanyol, l’executiu, el legislatiu i el judicial --per més brams i supèrbia que gastin--, saben que han de respectar el Parlament de Catalunya que ha votat la ciutadania.
El 21D s'havia concebut perquè perdéssim i vam guanyar. Ara confiem en nosaltres mateixos i en els diputats que ens representen.
Visca la República Catalana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada