19/12/17

VOTA REPÚBLICA






EL 21D QUE NINGÚ ES QUEDI A CASA,

TOTHOM A VOTAR REPÚBLICA CATALANA!

          

          Arbúcies per la independència-ANC i Òmnium fem una crida a la participació a les eleccions del 21 de desembre per donar suport a les formacions polítiques que ens han portat a la proclamació de la República. Ara per defensar-la cal tornar a les urnes en una convocatòria que, encara que sigui il·legítima, ha de servir per demostrar i reafirmar la voluntat del poble català.

           Per una República catalana democràtica i social, amb un govern que persegueixi la corrupció, que apliqui la llei de transitorietat, que activi les lleis anul·lades pel Tribunal constitucional, que defensi la llengua i la cultura catalanes, que sigui integradora i igualitària i que impulsi un procés constituent.

FOTO DELS BOMBERS. PRESÈNCIA A LA FIRA DEL TIÓ. ENLLAÇANT L'ESCOLA
El passat cap de setmana va ser un intensiu de campanya. Les entitats ANC i ÒMNIUM van col·laborar amb el CDR en la parada a la Fira del Tió on es va recollir la propaganda electoral dels partits del 155. El CDR va convocar els bombers per reproduir la foto del dia 1-O i va enllaçar les baranes del pati de l'escola. Diuen: Sí, ja sabem que les haurem de treure abans del 21, però les hi tornarem a posar. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada