9/9/17

11s2017 LA DIADA DEL SÍ I MANIFEST CONTRA LA SUSPENSIÓ DICTADA PEL TC


Volíem data, pregunta, llei de referèndum, llei de transitorietat política. Ja ho tenim!
Aquesta vegada els polítics han fet la feina.

L'Estat no ho reconeix. El món està a l'expectativa. Demostrem que els polítics estan fent el que el poble desitja. Volem ser escolats democràticament.
El Dia 11s2017 hem de ser més que mai!

MANIFEST DEL 08/09/2017
L'endemà de l'aprovació de la Llei de transitorietat política, amb la Llei del referèndum aprovada i posterior suspensió del TC.

El dimecres el Parlament de Catalunya va aprovar la llei que permetrà al Principat de Catalunya autodeterminar-se el proper dia 1 d'octubre i ahir el Govern de Junts pel Si juntament amb la CUP va aprovar la llei de transitorietat que és la que ens ha de permetre néixer com República Catalana el dia 2 d'octubre en cas que el SÍ guanyi en el referèndum.
Aquests dies ens estan deixant clar, per si algú encara ho dubtava, que els PP, PSOE, CIUDADANOS, o un part de CSQP encapçalada pel sr Coscubiela, i que s'estan omplint la boca de democràcia quan bloquegen debats polítics al Parlament, quan utilitzen els seus tribunals per prohibir decisions preses democràticament pel nostre Parlament, quan les clavegueres de l'Estat engega l'operació Catalunya, creada per eliminar tot allò que se surti de la línia que marca l'Estat Espanyol.... són els mateixos que mataven i afusellaven catalans durant el franquisme, són els mateixos que van dissenyar una transició on va quedar tot "atado i bien atado", els mateixos que van posar un rei, del qual avui tenim el seu hereu com a successor, com a cap d'estat escollit a dit pel dictador. Són aquells que tenen por que Catalunya s'expressi. I que ho faci mitjançant les urnes. L'expressió més democràtica que hi ha.
Doncs SÍ, el Poble Català ja fa temps que hem pres la humil decisió de lluitar. Ja fa temps que hem decidit que volem decidir lliurement el nostre futur. Ja fa temps que hem perdut la por. I avui estem convocats aquí, sota l'aixopluc de l'Arbre de la Llibertat, no per mostrar el rebuig a les decisions preses pel TC o pel Gobierno de España, sinó per dir que no ens aturaran. Que superarem les seves prohibicions, que trencarem les cadenes que ens posin. Avui hem sortit al carrer i seguirem sortint les vegades que faci falta per dir que NO TENIM POR! I sortirem al carrer el proper 1 d'octubre per omplir de vots les urnes! No permetrem que ningú vulneri el nostre dret a decidir el nostre futur.
Els catalans i les catalanes ja fa temps que hem decidit prendre partit i decidir el nostre futur. I ningú podrà aturar aquest poble unit, alegre i combatiu!
Visca els Països Catalans.
Visca Catalunya Lliure.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada