14/1/15

COMPAREIXENÇA

L'ANC suspèn les mobilitzacions pendent de la compareixença de Mas

Companys/es,
Com molt bé ja sabeu, demà dijous, i després de la reunió que mantindrà avui amb ERC, ANC, ÒMNIUM i AMI, el President de la Generalitat comunicarà una proposta que ha de permetre desencallar la situació actual sobre la convocatòria d'eleccions al parlament de Catalunya.
A l’espera, doncs, de quina serà finalment aquesta decisió, l’ANC us comunica que
1. Deixem en suspens momentàniament les mobilitzacions previstes durant aquests dies.
2. L’ANC convoca per divendres mateix el plenari del Secretariat Nacional amb caràcter extraordinari per tal de d’analitzar i acordar quin ha de ser el posicionament de l’Assemblea sobre la decisió final del President. Per tant, el mateix divendres a la nit o màxim dissabte al matí, comunicarem a les assemblees si es reprenen les mobilitzacions i en quin sentit. 
4. L’ANC manté el procés de consulta a les seves bases que serà el punt de partida per fer públic el posicionament i la proposta d'actuació a curt termini de l'Assemblea.
Volem remarcar, una vegada més, que l’objectiu principal de l’Assemblea és i ha estat sempre el d’ampliar la majoria social favorable a la independència.
Ara som més a prop que mai d'aconseguir la llibertat del nostre país, d'aconseguir la República catalana independent. Mantinguem-nos ferms amb la il·lusió, el convenciment, la força i el coratge intactes. Entre tots plegats sabrem mantenir la unitat d’acció que el poble ens exigeix.
Endavant i bona feina!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada