25/2/14

SIGNA UN VOT PER LA INDEPENDÈNCIA SI ENCARA NO HO HAS FET. SI HO HAS FET, EXPLICA-HO A QUI DUBTA O HO DESCONEIX. GRÀCIES.

Dimarts 25 de febrer, 21:08. El PLE MUNICIPAL DE L'AJUNTAMENT D'ARBÚCIES aprova per unanimitat la moció de suport a l'acció: SIGNA UN VOT PER LA INDEPENDÈNCIA i la recollida intensiva del cap de setmana del 22-23 de març. Gràcies. A la recollida del gener van signar un miler de persones i durant els caps de setmana una sis-centes més. Aproximadament un 60% són del cens d'Arbúcies. ENCARA ENS QUEDA MOLTA FEINA PER FER. Endavant! Amunt les urnes i via fora que tot és possible!
AMUNT LES URNES I VIA FORA!

1 comentari:

  1. MOCIÓ DE SUPORT A LA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE SIGNATURES ‘SIGNA UN VOT PER LA INDEPENDÈNCIA’
    Per a la majoria de la població de Catalunya és incontrovertible que el procés sobiranista al nostre país ha entrat en la seva fase final i decisiva.
    Si a l’any 2009 Arenys de Munt i les 544 consultes que se’n derivaren foren el símptoma més clar del principi de la fi de l’autonomisme i la manifestació del 10-J del 2010 la darrera expressió de l’estratègia resistencialista, la manifestació de l’11-S del 2012 i la Via Catalana de l’11-S del 2013, han estat, respectivament, l’eclosió i la culminació de la voluntat inequívoca de la societat catalana de convertir Catalunya en un nou estat d’Europa. I de fer-ho democràticament.
    En aquest marc de construcció nacional és ben cert que la creació i l’actuació de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) han donat cos institucional i social al procés; i que les eleccions del 2012, amb totes les seves derivades –Declaració de sobirania i del dret a decidir del poble de Catalunya, Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Consell Assessor per a la Transició Nacional– n’han fixat l’imprescindible full de ruta institucional.
    Ara mateix, doncs, som al cap del carrer i amb tots els elements a les nostres mans perquè el poble català exerceixi el dret inalienable que sempre ha reclamat: el dret a l’autodeterminació. Reafirmem que el referèndum és l’eina justa i imprescindible per fer-ho i que aquest 2014 ha de ser l’any de la seva celebració. Inexcusablement. Sense pròrrogues possibles.
    Aquesta etapa final és tan ineluctable com difícil. En conseqüència, és imprescindible la conjuminació de l’energia popular amb la solidesa institucional. Per això, l’AMI i l’ANC mantenen des de fa temps relacions estables de coordinació en base a la complementarietat de llurs objectius fundacionals.
    Amb la voluntat d’aprofundir aquesta necessària coordinació, l’AMI i l’ANC han acordat organitzar conjuntament una gran jornada a tot els municipis de Catalunya els dies 22 i 23 de març de 2014. La jornada té com objectiu aconseguir una recollida massiva de drets de petició a cada municipi, fer pedagogia de la fonamentació estrictament democràtica i pacífica del procés, així com fer divulgació mediàtica de la importància estratègica d’aquesta demanda popular.

    A través d’aquesta campanya, la ciutadania dels nostres municipis podrà adreçar-se als seus representants al Parlament de Catalunya i emplaçar-los democràticament i reglamentàriament, mitjançant el Dret de Petició, a convocar el referèndum d’autodeterminació o bé, en el cas que l’estat espanyol ho impedeixi, a proclamar la Declaració Unilateral d’Independència (DUI) avalats per les seves signatures.
    En conseqüència, l’Ajuntament de___________________________________, reunit en sessió plenària, recollint la voluntat popular,
    ACORDA
    1. Donar suport a la recollida massiva de signatures de la campanya ‘Signa un vot per la independència’ que se celebrarà a tot Catalunya els dies 22 i 23 de març de 2014.

    2. Cedir la sala de plens i/o altres espais municipals per facilitar la recollida de signatures.

    3. Fer una crida a tots els veïns i veïnes de la població a participar activament en la campanya ‘Signa un vot per la independència’.

    4. Comunicar aquest acord a l’Associació de Municipis per la Independència (c. Ciutat, 1 - 08500 Vic) info@municipisindependencia.cat

    ResponElimina